Hjemmesider, webshops og udvikling

 

Hos Trykwerk leverer vi gerne din næste hjemmeside. En hjemmeside er et vigtigt redskab til at blive set og bemærket blandt kunder og leverandører. For de fleste vil en veltilrettelagt hjemmeside være et rigtig godt salgsværktøj.

Vi har flere års erfaring i produktion og opsætning af hjemmesider og webshops, uanset om det er WordPress, WooCommerce, Shopify, PrestaShop, Wix eller en side, der er kodet fra bunden.

Vi arbejder dog primært i WordPress ud fra den betragtning, at det skal være muligt for kunden selv at vedligeholde sin webside, frem for at betale et bureau (eller os) for at gøre det. Vi gør det naturligvis gerne, men muligheden for at gøre det selv skal være til stede. Og det er den med WordPress.

 

Udvikling af specialløsninger

 

Det kan også handle om andet end hjemmesider, hvor vi har bred erfaring i at udvikle specielle og kundespecifikke løsninger ved hjælp af moduler og apps, der kan være lavet som browserbaserede løsninger, hvor en aktuel opgave skal løses. Det kan være tildeling af serienumre, registrering og sporing af produkter, lagerstyring, ordrestyring, intranet for større virksomheder og meget andet.

Til mindre produktionsvirksomheder har vi udviklet programmet Werkflow, der er et ordrestyringssytem, der er tilpasset Visma E-conomic, hvor hele produktionen kan tilrettelægges og monitoreres. Det kan du se mere om på www.werkflow.dk

Vi har en lang og bred erfaring i udvikling af PowerApps, og deltager jævnligt i kurser hos og med Microsoft for hele tiden at blive dygtigere i Power Platform-produkterne.

 

 

Webmaster

 

Vi løfter gerne opgaven med at vedligeholde og opdatere din hjemmeside eller webshop. Vi har forskellige pakker, som du kan vælge mellem, så prisen passer til dit behov.

Fælles for pakkerne er, at der ikke er nogen lang bindingsperiode. Når du ikke længere synes du har glæde af pakken, kan du bare opsige den til månedens udgang. Det synes vi er mest fair.

 

Det med småt: Det gælder for alle vores pakker, at det er hjemmesider eller webshops, som vi har sat op. Vil vil gerne overtage arbejdet med eksisterende sider og webshops, men der kommer et opstartsgebyr på for overtagelse af en eksisterende side. Prisen afhænger af omfanget, men starter ved 1.500 kr +moms. 

KAMPAGNETILBUD

Vi synes det skal være alle forundt at have en hjemmeside.

Derfor kører vi for tiden en kampagne med hjemmesider til ultralave priser.

Få en hjemmeside med 1 forside og en kontaktformular for kun 2800,- (ekskl. moms).

Følgende sider: 500,-

Brug kontaktformularen til højre for at få mere at vide.

Vi håndterer naturligvis også gerne oprettelse af domæne, e-mail og alt hvad der ellers kan høre til at have en hjemmeside. Kontakt os for flere oplysninger.

 

Få et tilbud på hjemmeside

Sæt kryds ved det, du ønsker mere information om

Vi hører gerne fra dig

Øst:
Trykwerk ApS
Højvangen 6
3480 Fredensborg

Vest:
Trykwerk ApS
Ole Rømers Vej 15
8670 Låsby

Tlf.: 70 60 48 11
Email: kontakt@trykwerk.dk

Har du en generel forespørgsel kan du altid kontakte vores kundeservice på email: kontakt@trykwerk.dk

Husk, at du kan bestille dine tryksager online på www.klikprint.dk